Julemenuen på amaro
Serveres 20. november – 21. december
Forudbestilling anbefales. Skal vælges af hele bordet.
Snacks
Franske østers med hvid ponzu, agurk, urteolie, skalotteløg
Baccalao af klipfisk og kartoffel med tartarsauce*
Falafel af kikærter med romesco sauce
Brød og olivenolie*
Forretter (Deleretter)
Fennikel-lakrids marinerede sild med syltede sennepsfrø og løg
Spaghetti vongole med muslinger, persille og chili
Puntarelle med fennikel og bagna cauda sauce*
Mellemretter (Deleretter)
Vitello tonnato, kalvefilet med tunsauce, rucola og citron*
Tatar af okse, gravad æggeblomme, olivenolie, mizuna, rug*
Straciatella, italiensk friskost med syltede beder, salat, pinjekerner
Hovedret*
Pollo Cacciatore – jægerens kylling med tomat, rødvin, oliven, rosmarin*
serveret med kartoffelmos
Dessert*
Ris ala mande med italienske amarena kirsebær*
eller
Chokolademousse med hasselnødder, mandariner og crunch
11 serveringer 495 kr. (hele ugen)
Vinmenu velkomst + 4 glas 475 kr.
All inclusive til kl. 23 menu, vin, øl, vand, kaffe 1.195 kr., (kun ved selskaber 10+ pers.)
*Den lille menu (nb. kun mandag-torsdag) 7 serveringer 435 kr.