Menuen

Maden på Amaro er inspireret af maden omkring Middelhavet. Sæsonens bedste råvarer fra Frankrig og Italien i moderne fortolkning af klassiske retter tilsat solskin. Den mad man ønsker at finde på sin sommerferie.

Køkkenet har åbent mandag - lørdag aften fra kl. 17.30

Grupper på 7 eller flere personer skal vælge samme menu til hele bordet pga. vores kapacitet i køkkenet.

  • Aftenmenu 385

    Brød, forret, mellemret, hovedret og dessert
    Ved 1-7 personer, fra 8 personer se selskabsmenu.

    4 glas vinmenu 365

    ≈≈≈

    ⋙ En Aften På Amaro 1.250 ⋘

    Champagne - Østers - Snacks - 5 retter - 5 glas prestige vinmenu

    ≈≈≈

    SOCIAL DINING MENU (min. 4 pers) 650

    7 deleretter til hele bordet. Serveres af 2 omgange.
    2 omgange cocktails og 2 flasker vin pr 4 gæster.
    NB. Skal bookes inden ankomst.

  • Aftenmenu 4 retter man-tors 365
    fre-lør 385
    Den lille aftenmenu selskaber
    (kun man-tors) 3 retter 325

    Gælder kun ved +8 personer, alle skal vælge samme menu.

    Brød, forret, mellemret, hovedret og dessert

    3 glas vinmenu 295
    4 glas vinmenu 365

    ⋙ En Aften På Amaro 1.250 ⋘

    Champagne - Østers - Snacks - 5 retter - 5 glas prestige vinmenu og vand

  • Østers - Fine de Claire 4 / 12 stk 115 295

    Caviar Baerii m. blinis 10 / 30 g 235 575

    Hummus af kikærter med fladbrød 75

    Grønne Nocellara oliven 45

    Chips m. Karl Johan svampe mayo 45

    Bacalao - krokette af klipfisk m. spicy mayo 75

    Aftenens 2 snacks 50

    FORRETTER

    Franske tomater, stracciatella friskost, tomatponzu, olivenolie fra Lazio og purløg 135

    Burrata med squash, grillede ærter, citron og mynte 135

    Carpaccio af okse med sort trøffel creme og hasselnødder 135

    Lufttørret skinke med fransk Charentais melon, balsamico og basilikum 135

    Bisque af rejer, håndpillede rejer og creme fraiche 135

    Vitello tonnato, rosastegt kalv med tunsauce, kapers, citron og rucola 135

    HOVEDRETTER

    Grillet spidskål med yoghurt, rød dukkah, kikærter og chilicrisp 185

    Dagens hvid fisk med cremet muslingesauce og ærter francaise 225

    Ragu alla Bolognese, pasta, brødkrumme og 24 mdr parmesan 185

    Kyllingeschnitzel, kantareller, majs, stikkelsbær og parmesanskum 235

    DESSERTER

    Brombær yoghurtis, mælkechokolademousse og chokoladecrunch 95

    Rabarberkompot med marengs og havesyre-iscreme 95

    Tiramisu - mascarpone-marsala creme med ladyfingers og kaffe 75

    Citronsorbet 45

    3 Oste med garniture og kiks 135

Menuen opdateres løbende og kan derfor være skiftet i restauranten. Ovenstående er kun et eksempel.