Menuen
Maden på Amaro er inspireret af maden omkring Middelhavet. Sæsonens bedste råvarer fra Frankrig og Italien i moderne fortolkning af klassiske retter tilsat solskin. Den mad man ønsker at finde på sin sommerferie.
Køkkenet har åbent mandag - lørdag aften fra kl. 17.30
Grupper på 7 eller flere personer skal vælge samme menu til hele bordet pga. vores kapacitet i køkkenet.
-
Aftenmenu 385
Brød, forret, mellemret, hovedret og dessert
Ved 1-7 personer, fra 8 personer se selskabsmenu.4 glas vinmenu 365
≈≈≈
⋙ En Aften På Amaro 1.250 ⋘
Champagne - Østers - Snacks - 5 retter - 5 glas prestige vinmenu
≈≈≈
SOCIAL DINING MENU (min. 4 pers) 650
7 deleretter til hele bordet. Serveres af 2 omgange.
2 omgange cocktails og 2 flasker vin pr 4 gæster.
NB. Skal bookes inden ankomst. -
Aftenmenu 4 retter man-tors 365
fre-lør 385
Den lille aftenmenu selskaber (kun man-tors) 3 retter 325Gælder kun ved +8 personer, alle skal vælge samme menu.
Brød, forret, mellemret, hovedret og dessert
3 glas vinmenu 295
4 glas vinmenu 365≈
⋙ En Aften På Amaro 1.250 ⋘
Champagne - Østers - Snacks - 5 retter - 5 glas prestige vinmenu og vand
-
Østers - Fine de Claire 4 / 12 stk 115 295
Caviar Baerii m. blinis 10 / 30 g 235 575
Hummus af kikærter med fladbrød 75
Grønne Nocellara oliven 45
Chips m. Karl Johan svampe mayo 45
Bacalao - krokette af klipfisk m. spicy mayo 75
Aftenens 2 snacks 50
FORRETTER
Franske tomater, stracciatella friskost, tomatponzu, olivenolie fra Lazio og purløg 135
Burrata med squash, grillede ærter, citron og mynte 135
Carpaccio af okse med sort trøffel creme og hasselnødder 135
Lufttørret skinke med fransk Charentais melon, balsamico og basilikum 135
Bisque af rejer, håndpillede rejer og creme fraiche 135
Vitello tonnato, rosastegt kalv med tunsauce, kapers, citron og rucola 135
HOVEDRETTER
Grillet spidskål med yoghurt, rød dukkah, kikærter og chilicrisp 185
Dagens hvid fisk med cremet muslingesauce og ærter francaise 225
Ragu alla Bolognese, pasta, brødkrumme og 24 mdr parmesan 185
Kyllingeschnitzel, kantareller, majs, stikkelsbær og parmesanskum 235
DESSERTER
Brombær yoghurtis, mælkechokolademousse og chokoladecrunch 95
Rabarberkompot med marengs og havesyre-iscreme 95
Tiramisu - mascarpone-marsala creme med ladyfingers og kaffe 75
Citronsorbet 45
3 Oste med garniture og kiks 135
Menuen opdateres løbende og kan derfor være skiftet i restauranten. Ovenstående er kun et eksempel.