
Menu
Vores menu er en hyldest til Middelhavsregionens rige gastronomiske traditioner. Vi skifter jævnligt menuen for at følge årstidens råvarer og give de bedste smagsoplevelser.

Aftenmenu
NB. Kun Dining Week menu fra 7. - 16. feb, se menu på diningweek.dk
Vælges af hele bordet, til deling, sammensættes dagligt efter køkkenets valg.
Nogle retter er vegetariske, men ikke veganske.
Snacks, brød, 3 kolde retter til deling ved bordet, hovedret og dessert
Snack, brød, 2 kolde retter til deling ved bordet, hovedret og dessert

Snacks
Vi anbefaler 3-4 serveringer
pr person, når du selv vælger menuen
Kolde retter

Tilbehør
Varme retter

Dessert
Hindbærsorbet +15,-
Ekstra oste +30,-

Har du spørgsmål til menukort, drikkelse eller allergener er du velkommen til at ringe på tlf 61 266 711 eller udfylde en besked i kontaktformularen ved booking.
Vi har altid vegetariske retter på kortet men kan ikke efterkomme veganske ønsker.
Vi glæder os til at tage imod dig.
Spørg tjener om allergener.
Kreditkort tillægges gældende gebyrer.
Filtreret vand ad libitum 15 kr. pr kuvert
Drikkevarer
Vores drikkevarer.
Vi har et bredt udvalg af europæisk vin, cocktails, alkoholfrie drikke og specialøl.
Lemonade - citron, lime, mynte (med rom ? + 10kr.) 65,-
Gin Tonic - Silent Pool Gin og Fevertree tonic 95,-
Vermouth Moderne & Fevertree tonic 95,-
Hugo Spritz - prosecco - St Germain hyldeblomst, mynte 95,-
Paloma Nights - Tequila Ocho, grape, passionfrugt, lime 95,-
Negroni - Campari, Cocchi Vermouth di Torino, Tanqueray 10 110,-
Old Fashioned - Bulleit Bourbon, Peychads, appelsin 110,-
Amaretto Sour - Bourbon, Amaretto, citron, æggehvide 110,-
Espresso Martini - Vodka, kaffelikør, espresso 110,-
Mousserende
NV Prosecco LaMabie Glera Fratelli da Lozzo Veneto 85,-
NV Brut Tradition Pinot Meunier J. Charpentier Champagne 135,-
Hvidvin
NV Critone Chardonnay & Sau. Blanc Librandi Calabrien 85,-
2023 Riesling Riesling Weingut Steinmühle Rheinhessen 95,-
2023 Blanc Prestige Chardonnay Chateau Durette Beaujolais 110,-
2022 Ædes Catarratto & Grecanico I Custodi Etna 125,-
Rødvin
2021 Chianti Classico Sangiovese & Merlot Contessa di Radda Piemonte, Italien 95,-
2022 Cirò Doc Rosso Classico Gaglioppo Librandi Calabrien, Italien 95,-
2022 Montoliva Barbera Alberto Oggero Asti, Italien 110,-
2023 Langhe Nebbiolo Achille Boroli Piemonte, Italien 120,-
2022 Cote d’Or Pinot Noir Domaine Huber-Verdereau Bourgogne 145,-
Dessertvin
2021 Monbazar Chenin blanc & Semillon Château Barouillet Bergerac 85,-
NV Reserve Lágrima Port Porto Quevedo Douro Valley 80,- NV 6 års Ambre Grenache Blanc Terrasous Rivesaltes 85,-
2016 LBV Porto Quevedo Douro Valley Portugal 90,-
Anarkist Schlagerfest, fadøl 0.4l 5.0% 58,-
Anarkist Santa’s Fruit IPA, fadøl 0.4l 5.9% 58,-
Nørrebro Bryghus Julebryg, fadøl 0.4l 6.0% 58,-
Anarkist Hazy Zero Xmas, dåse 0.4l 0.5% 58,-
Anarkist Hazy IPA, dåse 0.4l 0.5% 58,-
Coca Cola, Coca Cola Zero, Tuborg Squash 0.25l 35,-
Pepsi Max, Faxe Kondi 0.25l 35,-
Adelhardt øko saft æblemost, solbær, hyldeblomst 0.25l 40,-
Filtreret vand med/uden brus pr person (gratis med vinmenuer) 15,-

Har du spørgsmål til menukort, drikkelse eller allergener er du velkommen til at ringe eller udfylde en besked i kontaktformularen ved booking.
Vi glæder os til at tage imod dig.
Spørg tjener om allergener.
Kreditkort tillægges gældende gebyrer.
Filtreret vand ad libitum 15 kr. pr kuvert
MENU DINING WEEK 7.- 16. FEBRUAR
[ Køb menu ]
FEM SERVERINGER 350 KR.
+billetgebyr 26 kr.
SNACKS
Bacalao
Kroketter af klipfisk og kartoffel med spicy piment-mayo
Taramasalata
Græsk torskerognsdip med fladbrød
~
3 FORRETTER TIL DELING
Carpaccio af okse
med gremolata
Burrata
med bagte svampe og rucola
Grillede peberfrugter
med olivenolie, urter og hvid balsamico
~
HOVEDRET
Osso buco
Braiseret okse med urter og tomat
serveret med risotto milanese med safran.
~
DESSERT
Mandelkage
med sicilianske blodappelsiner og vanille creme fraiche
[ Køb menu ]
Kontakt os ved spørgsmål på tlf 61 266 711.
Vi har også en pescetar menu
PESCETARISK MENU 
FEM SERVERINGER 350 KR.
+billetgebyr 26 kr.
SNACKS
Bacalao
Kroketter af klipfisk og kartoffel med spicy piment-mayo
Taramasalata
Græsk torskerognsdip med fladbrød
~
Forretter til deling
Koldrøget laks
med citrusmarinade og urter
Burrata
med bagte svampe og rucola
Grillede peberfrugter
med olivenolie, urter og hvid balsamico
~
Saltbagt selleri med urter og tomat
serveret med risotto milanese med safran
~
Mandelkage
med sicilianske blodappelsiner og vanille creme fraiche


Har du spørgsmål til menukort, drikkelse eller allergener er du velkommen til at ringe eller udfylde en besked i kontaktformularen ved booking.
Vi glæder os til at tage imod dig.
Spørg tjener om allergener.
Kreditkort tillægges gældende gebyrer.
Filtreret vand ad libitum 15 kr. pr kuvert

Kongensgade 61 · 5000 Odense C
Tlf 61 266 711 · Kontrolrapport ·