Menuen
Maden på Amaro er inspireret af maden omkring Middelhavet. Sæsonens bedste råvarer fra Frankrig og Italien i moderne fortolkning af klassiske retter tilsat solskin. Den mad man ønsker at finde på sin sommerferie.
Køkkenet har åbent mandag - lørdag aften og til frokost torsdag - lørdag.
Grupper på 8 eller flere personer skal vælge samme menu til hele bordet pga. vores kapacitet i køkkenet.
-
Aftenmenu 465
Brød, forret, mellemret, hovedret og dessert
Ved 1-7 personer, fra 8 personer se selskabsmenu.3 glas vinmenu 315
4 glas vinmenu 395≈
⋙ En Aften På Amaro 1.250 ⋘
Champagne - Østers - Snacks - 4 retter - 4 glas prestige vinmenu - kaffe & sødt
-
Aftenmenu 4 retter man-lør 435
Den lille aftenmenu selskaber (kun man-tors) 3 retter 375Gælder kun ved +8 personer, alle skal vælge samme menu.
Brød, forret, mellemret, hovedret og dessert
3 glas vinmenu 315
4 glas vinmenu 395≈
⋙ En Aften På Amaro 1.250 ⋘
Champagne - Østers - Snacks - 4 retter - 4 glas prestige vinmenu - Kaffe og sødt
-
Østers - Fine de Claire 4 / 12 stk 115 295
Caviar Baerii m. blinis 10 / 30 g 235 575
Hummus af kikærter med fladbrød 75
Grønne Nocellara oliven 45
Chips m. Karl Johan svampe mayo 45
Bacalao - krokette af klipfisk m. spicy mayo 75
Aftenens 2 snacks 50
FORRETTER
Burrata med ærter, citron og mynte og squash 135 V
Tatar af okse med estragon mayo, bagte små tomater, chips 135 *
Nye kartofler, pebermayo, malt, løvstikke, urter 115
Vitello tonnato, rosastegt kalv med tunsauce, kapers, citron og rucola 135
HOVEDRETTER
Paneret aubergine parmesan med pasta i tomatsauce 185
Stegt rødfisk med squash, fennikel, oliven, cherrytomat og hvidvinssauce 195
Vildsvine ragu med pappardelle pasta, brødkrumme og 24 mdr parmesan 185
Oksebavette med grillet hjertesalat ’caesar’, salsa verde, pommes frites og bearnaisemayo 225
DESSERTER
Jordbær med mazarin, vanilleis og mascarpone 95
Rabarbertærte med marengs, hvid chokolade og havesyre-iscreme 110
Citronsorbet 45
3 Oste med garniture og kiks 135
-
Kun torsdage - lørdage 11.30- 14.30
Tomat salat med burrata, charcuterie XO sauce og rucola 145,-
Græsk salat med agurk, feta, oliven, tomat, rødløg og oregano 145,-
Klassisk rørt oksetatar med salat (Pommes +25kr) 145,-
Pasta alla Amatriciana
Guanciale, tomat, pecorino 145,-Rosérejer
store pil-selv rejer med aioli og grillet citron 135,-Caesar salat med Hopballe Mølle kylling
Hjertesalat, dressing, parmesan og timiancroutons 145,-4 gode oste med tilbehør 145,-
Menuen opdateres løbende og kan derfor være skiftet i restauranten. Ovenstående er kun et eksempel.