
Menu
Vores menu er en hyldest til Middelhavsregionens rige gastronomiske traditioner. Vi skifter jævnligt menuen for at følge årstidens råvarer og give de bedste smagsoplevelser.

Aftenmenu
Vælges af hele bordet, til deling, sammensættes dagligt efter køkkenets valg.
Nogle retter er vegetariske, men ikke veganske.
Menuen ændres løbende og nedenstående er derfor kun vejledende.
Ved 8 gæster og mere skal samme menu vælges til hele bordet.
Kontakt os på tlf. 61 266 711 ved spørgsmål.
Snacks, brød, 3 kolde retter til deling ved bordet, hovedret og dessert
Menuen sammensættes dagligt af køkkenet.
Champagne, Snacks, brød, 3 kolde retter til deling ved bordet, hovedret og dessert og 3 glas Prestige Vinmenu
Menuen sammensættes dagligt af køkkenet.

Snacks
30g 575,-
Vi anbefaler 3-4 serveringer
pr person, når du selv vælger menuen
Ala carte retter

Tilbehør
Dessert
Ekstra oste +30,-

Har du spørgsmål til menukort, drikkelse eller allergener er du velkommen til at ringe på tlf 61 266 711 eller udfylde en besked i kontaktformularen ved booking.
Vi har altid vegetariske retter på kortet men kan ikke efterkomme veganske ønsker.
Vi glæder os til at tage imod dig.
Spørg tjener om allergener.
Kreditkort tillægges gældende gebyrer.
Filtreret vand ad libitum 15 kr. pr kuvert
Drikkevarer
Vores drikkevarer.
Vi har et bredt udvalg af europæisk vin, cocktails, alkoholfrie drikke og specialøl.

Har du spørgsmål til menukort, drikkelse eller allergener er du velkommen til at ringe eller udfylde en besked i kontaktformularen ved booking.
Vi glæder os til at tage imod dig.
Spørg tjener om allergener.
Kreditkort tillægges gældende gebyrer.
Filtreret vand ad libitum 15 kr. pr kuvert
Seafood Festival 16. - 25. maj
Byd solen og foråret velkommen på Amaro med en eksklusiv fiskemenu og lækker vin.
Vi er med i den landsdækkende Seafood Festival og byder på en 5 retters menu til en særlig skarp pris.
Skal det være lidt ekstra godt kan velkomst, snacks og vinmenuer tilkøbes eller købes ved ankomst.
Stor Seafood Menu
389 KR.
inkl. billetgebyr
FORRET
3 forretter til deling
- Hvide asparges fra Knabegården med fynske fjordrejer
- Burrata med ærter, citron og mynte
- Blæksprutte og hvid fisk-carpaccio med olivenolie, grøn peber og fennikel
~
HOVEDRET
Ristet lyssej
med nye kartofler i urtecreme, grøn asparges-salat og ramsløgshollandaise
~
DESSERT
Rabarbertærte
med marengs, hvid chokolade og havesyre-iscreme
VINMENU
310,00 kr.
l’Echo, Clos Roussely, Sauvignon Blanc, Loire
Fleur de Sel, Chardonnay, Rhône
~
Brachetto d´Acqui, D.O.C.G.
PRESTIGE VINMENU
565,00 kr.
~
Saint Véran “la Renommée”, Eric Forest, Bourgogne
~
Tokaji Aszú 5 Puttonyos, Ungarn
Forbehold for ændringer pga leverandørsvigt og udsolgte varer.
Kontakt os ved spørgsmål på tlf 61 266 711.


Har du spørgsmål til menukort, drikkelse eller allergener er du velkommen til at ringe eller udfylde en besked i kontaktformularen ved booking.
Vi glæder os til at tage imod dig.
Spørg tjener om allergener.
Kreditkort tillægges gældende gebyrer.
Filtreret vand ad libitum 15 kr. pr kuvert

.
Kongensgade 61 · 5000 Odense C
Tlf 61 266 711 · Kontrolrapport ·